Povestea lui Pipapi

Ei bine, mamici si copii, sa va povestim de Pipapi!

️🎼Pi-pa-pi ️🎼e un cantecel simpatic, pe care intr-o zi cu ploaie, l-au compus copilasii nostri, doi frati, la vremea respectiva de 2 si 5 ani. Fetita, o mica solista inca de atunci...baietelul, un talent nedescoperit inca, il canta la chitara

Au trecut 4 ani de atunci si parintii au hotarat sa dedice un nou brand acelui moment plin de naivitate, puritate si libertate. Pipapi si-a propus sa devina un magazin de haine pentru bebelusi si copii, magazin care, prin produsele de calitate pe care le ofera mamicilor, sa asigure copiilor in tinutele vestimentare de zi cu zi atributele mai sus mentionate: naivitate, puritate si libertate.

Nu ne-a fost forte greu sa ne alegem mascota, aveam nevoie de un animal care canta...asa ca gandul nostru s-a dus direct la pasari, dar nu am vrut o pasare oarecare.

Am ales pasarea colibri, pasarea care este supranumita si "gingasa minune a lui Dumnezeu". Colibri, la fel ca si copilasii, e cea mai mica dintre pasari, cea mai plina de energie, cea mai rapida si pana si la partea cu "iubitoare de dulce" se aseamana cu copiii...

Ei bine, pasarea nostra colibri este frumos echipata, poarta joben si papion, da dovada de stil si eleganta dar ramane totusi simpla si libera sa zboare cat si cum doreste. Asta ne dorim sa vedem si la copilasii care se vor imbraca la Pipapi.ro...stil, eleganta, simplitate si libertate.

Sa ne auzim cantand!